top of page

LASERSKE OPERACIJE U ORL

"Vrhunski stručnjaci i inovativna tehnologija - savršen spoj za vaše zdravlje!"

Laserska tehnologija omogućuje precizno, bezbolno i brzo liječenje različitih zdravstvenih problema.

Naša stručnost u laserskoj kirurgiji čini nas vodećim izborom za pacijente koji traže siguran, bezbolan i visoko precizan tretman.

"Vodeća smo Poliklinika u laserskim operacijama u otorinolaringologiji"

Ponosno ističemo da smo prvi u Hrvatskoj uveli najmodernije laserske otorinolaringološke procedure. Naš kontinuirani trud da budemo ispred vremena i strast prema pružanju vrhunskih zdravstvenih usluga čine nas liderima u ovom području.

Naša poliklinika prednjači u primjeni inovativnih tehnika i najnovijih tehnologija kako bismo osigurali najbolje rezultate za naše pacijente. S povjerenjem se obratite pravim stručnjacima za lasersku otorinolaringologiju - mi smo tu da vas vodimo prema boljem zdravlju.

  • Uz najmodernije laserske uređaje i vrhunsku medicinsku opremu, naš posvećen tim osigurava visoku učinkovitost i preciznost u svakom zahvatu.

  • Kontinuirano pratimo najnovija dostignuća u otorinolaringologiji kako bismo vam pružili najbolju moguću skrb.

  • Naši stručnjaci redovito sudjeluju u edukacijama i istraživanjima, a sve s ciljem unaprjeđenja naših usluga i vašeg zdravlja.

"Inovativna tehnologija pruža maksimalnu udobnost tijekom zahvata"

LEONARDO® DUAL 45

Visoka snaga i preciznost omogućuje liječnicima da izvode zahtjevne zahvate s iznimnom kontrolom

USLUGE - ORL LASER

 

ENDOSKOPSKO UKLANJANJE POLIPA U NOSU LASEROM

Oslobodite se problema s disanjem uz minimalno invazivan zahvat. Naša endoskopska laserska tehnika uklanjanja polipa u nosu osigurava brzo i učinkovito olakšanje, bez potrebe za kirurškim rezovima.

ENDOSKOPSKA OPERACIJA DEVIJACIJE SEPTUMA LASEROM

Ispravite devijaciju septuma bez boli i dugog oporavka. Naša endoskopska kirurgija s laserom precizno korigira devijaciju septuma, vraćajući vam normalno disanje.

ENDOSKOPSKA OPERACIJA TREĆEG KRAJNIKA LASEROM

Osigurajte miran san i rješite se blokade dišnog puta. Endoskopskom operacijom trećeg krajnika laserom eliminiramo probleme s disanjem, pomažući vam da bolje spavate i dišete.

USLUGE - Centar za lasersko liječenje štitnjače

Lasersko liječenje čvorova u štitnjači

Naša poliklinika, jedina u Hrvatskoj,  nudi najnaprednije liječenje benignih čvorova u štitnjači koji uzrokuju mnoge tegobe. Glavna prednost ove metode je to što vam omogućava sačuvanje vaše štitne žlijezde (važnog endokrinog organa u našem tijelu) bez potrebe za doživotnom nadomjesnom terapijom lijekovima.

ADVANTAGES

LASER OPERATION

treatment in one day and going home

avoiding general anesthesia and all its possible complications

operations without blood

instantly enabling better breathing through the nose

minimal postoperative pain

quick recovery, healing and return to daily activities

TKO SU NAŠI STRUČNJACI?

dr. Zoran Kranjčec

spec. otorinolaringolog i subspec. plastični kirurg glave i vrata

ZAKAŽITE PREGLED DANAS

Telefon:

LASERSKA TONZILOTOMIJA

Nekad prečeste upale krajnika jednostavno pronalaze jedino rješenje u kompletnom odstranjivanju krajnika. Spriječite upale krajnika uz brzu i bezbolnu lasersku tonzilotomiju. Ovaj postupak uklanja krajnike i smanjuje rizik od budućih infekcija.

ENDOSKOPSKA REDUKCIJA HIPERTROFIČNE SLUZNICE LASEROM

Vratite osjećaj svježine i olakšanja uz endoskopsku redukciju hipertrofične sluznice laserom. Smanjujemo oticanje i vraćamo normalno disanje.

PLASTIKA UVULE I MEKOG NEPCA LASEROM

Riješite se problema s hrkanjem i poboljšajte kvalitetu svog sna. Laserska plastika uvule i mekog nepca osigurava učinkovitu korekciju bez potrebe za tradicionalnim kirurškim rezovima.

bottom of page