top of page

LASERSKE OPERACIJE U ORL

"Vrhunski stručnjaci i inovativna tehnologija - savršen spoj za vaše zdravlje!"

Laserska tehnologija omogućuje precizno, bezbolno i brzo liječenje različitih zdravstvenih problema.

Naša stručnost u laserskoj kirurgiji čini nas vodećim izborom za pacijente koji traže siguran, bezbolan i visoko precizan tretman.

"Vodeća smo Poliklinika u laserskim operacijama u otorinolaringologiji"

Ponosno ističemo da smo prvi u Hrvatskoj uveli najmodernije laserske otorinolaringološke procedure. Naš kontinuirani trud da budemo ispred vremena i strast prema pružanju vrhunskih zdravstvenih usluga čine nas liderima u ovom području.

Naša poliklinika prednjači u primjeni inovativnih tehnika i najnovijih tehnologija kako bismo osigurali najbolje rezultate za naše pacijente. S povjerenjem se obratite pravim stručnjacima za lasersku otorinolaringologiju - mi smo tu da vas vodimo prema boljem zdravlju.

  • Uz najmodernije laserske uređaje i vrhunsku medicinsku opremu, naš posvećen tim osigurava visoku učinkovitost i preciznost u svakom zahvatu.

  • Kontinuirano pratimo najnovija dostignuća u otorinolaringologiji kako bismo vam pružili najbolju moguću skrb.

  • Naši stručnjaci redovito sudjeluju u edukacijama i istraživanjima, a sve s ciljem unaprjeđenja naših usluga i vašeg zdravlja.

"Inovativna tehnologija pruža maksimalnu udobnost tijekom zahvata"

LEONARDO® DUAL 45

Visoka snaga i preciznost omogućuje liječnicima da izvode zahtjevne zahvate s iznimnom kontrolom

USLUGE - ORL LASER

 

ENDOSKOPSKO UKLANJANJE POLIPA U NOSU LASEROM

Oslobodite se problema s disanjem uz minimalno invazivan zahvat. Naša endoskopska laserska tehnika uklanjanja polipa u nosu osigurava brzo i učinkovito olakšanje, bez potrebe za kirurškim rezovima.

ENDOSKOPSKA OPERACIJA DEVIJACIJE SEPTUMA LASEROM

Ispravite devijaciju septuma bez boli i dugog oporavka. Naša endoskopska kirurgija s laserom precizno korigira devijaciju septuma, vraćajući vam normalno disanje.

ENDOSKOPSKA OPERACIJA TREĆEG KRAJNIKA LASEROM

Osigurajte miran san i rješite se blokade dišnog puta. Endoskopskom operacijom trećeg krajnika laserom eliminiramo probleme s disanjem, pomažući vam da bolje spavate i dišete.

USLUGE - Centar za lasersko liječenje štitnjače

Lasersko liječenje čvorova u štitnjači

Naša poliklinika, jedina u Hrvatskoj,  nudi najnaprednije liječenje benignih čvorova u štitnjači koji uzrokuju mnoge tegobe. Glavna prednost ove metode je to što vam omogućava sačuvanje vaše štitne žlijezde (važnog endokrinog organa u našem tijelu) bez potrebe za doživotnom nadomjesnom terapijom lijekovima.

PREDNOSTI

OPERACIJA LASEROM

liječenje u jednom danu i odlazak kući

izbjegavanje opće anestezije i svih njezinih mogućih komplikacija

operacije bez krvi

trenutno omogućavanje kvalitetnijeg disanja kroz nos

minimalna postoperacijska bol

brz oporavak, zaraštavanje i vraćanje svakodnevnim aktivnostima

TKO SU NAŠI STRUČNJACI?

dr. Zoran Kranjčec

spec. otorinolaringolog i subspec. plastični kirurg glave i vrata

ZAKAŽITE PREGLED DANAS

Telefon:

LASERSKA TONZILOTOMIJA

Nekad prečeste upale krajnika jednostavno pronalaze jedino rješenje u kompletnom odstranjivanju krajnika. Spriječite upale krajnika uz brzu i bezbolnu lasersku tonzilotomiju. Ovaj postupak uklanja krajnike i smanjuje rizik od budućih infekcija.

ENDOSKOPSKA REDUKCIJA HIPERTROFIČNE SLUZNICE LASEROM

Vratite osjećaj svježine i olakšanja uz endoskopsku redukciju hipertrofične sluznice laserom. Smanjujemo oticanje i vraćamo normalno disanje.

PLASTIKA UVULE I MEKOG NEPCA LASEROM

Riješite se problema s hrkanjem i poboljšajte kvalitetu svog sna. Laserska plastika uvule i mekog nepca osigurava učinkovitu korekciju bez potrebe za tradicionalnim kirurškim rezovima.

bottom of page