top of page

LASERSKE USLUGE U

POLIKLINICI KRANJČEC

"Vrhunski stručnjaci i inovativna tehnologija - savršen spoj za vaše zdravlje!"

Laserska tehnologija omogućuje precizno, bezbolno i brzo liječenje različitih zdravstvenih problema.

Naša stručnost u laserskoj kirurgiji čini nas vodećim izborom za pacijente koji traže siguran, bezbolan i visoko precizan tretman.

"Više od samo laserske zrake"

U Poliklinici Kranjčec, naši pacijenti su naš prioritet. Zadovoljstvo pacijenata pokreće nas svakodnevno da budemo još bolji. Naši brojni zadovoljni pacijenti su najbolji dokaz kvalitete naših usluga. Njihova povjerenja u našu stručnost i brigu govore o našoj sposobnosti da ostvarimo izvanredne rezultate.

Obratite nam se s povjerenjem i prepustite se profesionalnom timu koji će vam pomoći ostvariti najbolje rezultate. Vaše dobrobiti i zadovoljstvo su naša najveća nagrada.

Lasersko liječenje hemoroida

Iskusite revolucionarno lasersko liječenje hemoroida za brzo, učinkovito i bezbolno rješavanje problema. Naš stručni tim proktologa koristi najnapredniju lasersku tehnologiju kako bismo vam pružili najbolju njegu i ublažili neugodne simptome.

Lasersko liječenje pilonidalnog sinusa

Zaboravite na neugodnosti pilonidalnog sinusa uz našu inovativnu lasersku terapiju. Brz i siguran postupak vodi do brzog oporavka, omogućujući vam da se vratite svakodnevnim aktivnostima. Zaboravite na opetovana bolna previjanja u bolnici!

Lasersko liječenje čvorova u štitnjači

Naša poliklinika, jedina u Hrvatskoj,  nudi najnaprednije liječenje benignih čvorova u štitnjači koji uzrokuju mnoge tegobe. Glavna prednost ove metode je to što vam omogućava sačuvanje vaše štitne žlijezde (važnog endokrinog organa u našem tijelu) bez potrebe za doživotnom nadomjesnom terapijom lijekovima.

Lasersko liječenje proširenih vena

Proširene vene, osim što predstavljaju estetski problem, dovode do niza tegoba koje smanjuju vašu kvalitetu života. Lasersko liječenje jedno je od najnaprednijih metoda koje vrlo elegantno i učinkovito riješava ovaj problem, za razliku od ostalih bolnijih i invazivnijih postupaka. 

Laserske operacije u ORL

Otorinolaringologija i laser usko su povezani godinama i brojne su mogućnosti upotrebe lasera kod operacija u području glave i vrata.​

Nekad zahtjevne operacije izvodile su se u općoj anesteziji, dok danas novi modeli lasera omogućavaju njihovo izvođenje u lokalnoj anesteziji.

bottom of page