top of page

CENTAR ZA PROKTOLOGIJU

"Vrhunski stručnjaci i inovativna tehnologija - savršen spoj za vaše zdravlje!"

Proktologija je medicinska specijalnost koja se fokusira na dijagnostiku, liječenje i prevenciju bolesti i poremećaja povezanih s debelim crijevom, rektumom i analnim područjem.

Proktolozi su stručnjaci koji se bave raznim stanjima i problemima u ovom području, uključujući:

 1. Hemoroide: Upaljene i proširene vene u analnom području koje mogu uzrokovati nelagodu, svrbež, krvarenje i bol. Više o laserskom liječenje hemoroida u našoj poliklinici saznajte ovdje.

 2. Pilonidalni sinus: Gnojna infekcija koja se formira u području između stražnjice, obično iznad trtice. Ova stanja su češća kod mladih odraslih muškaraca i često su povezana s dlakama koje ulaze u kožu i uzrokuju infekciju. Više o liječenju pilonidalnog sinusa pročitajde ovdje.

 3. Analne pukotine: Male pukotine ili laceracije u analnom kanalu koje mogu izazvati bol, krvarenje i nelagodu tijekom pražnjenja crijeva.

 4. Analne fistule: Abnormalni kanali koji povezuju unutarnje stijenke anusa s vanjskim kožom, što može rezultirati iscjetkom i infekcijama.

 5. Analne apcese: Gnojna nakupina u tkivima oko anusa koja uzrokuje oticanje, bol i crvenilo.

 6. Fekalna inkontinencija: Gubitak kontrole nad crijevnim pokretima, što može rezultirati nekontroliranim gubicima stolice.

 7. Polipi debelog crijeva: Abnormalne izrasline koje mogu biti prekancerozne ili kancerozne i potrebno ih je ukloniti kako bi se spriječio razvoj raka debelog crijeva.

​​​

Proktologija uključuje širok spektar dijagnostičkih i terapijskih postupaka, uključujući pregled rektoskopom, sigmoidoskopijom, kolonoskopom, te razne minimalno invazivne tretmane poput skleroterapije, gumenih prstenova, laserske terapije i kirurških zahvata.

Naš stručni tim proktologa posvećen je pružanju vrhunske skrbi individualnim pristupom za svakog pacijenta. Kroz naš Centar za proktologiju, nudimo sigurna, učinkovita i suvremena rješenja za vaše proktološke probleme, omogućujući vam da vratite svoje zdravlje i udobnost.

Dobrodošli u naš Centar za proktologiju - mjesto posvećeno vašem zdravlju i udobnosti

NAŠE USLUGE - CENTAR ZA PROKTOLOGIJU

TROMBOZA

ANALNE FISURE 

GNOJNI PROCESI

ANALNE BRADAVICE - HPV

INKONTINECIJA STOLICE

POLIPI

ANALNE FISURE I FISTULE

Lasersko liječenje hemoroida

Iskusite revolucionarno lasersko liječenje hemoroida za brzo, učinkovito i bezbolno rješavanje problema. Naš stručni tim proktologa koristi najnapredniju lasersku tehnologiju kako bismo vam pružili najbolju njegu i ublažili neugodne simptome.

Lasersko liječenje pilonidalnog sinusa

Zaboravite na neugodnosti pilonidalnog sinusa uz našu inovativnu lasersku terapiju. Brz i siguran postupak vodi do brzog oporavka, omogućujući vam da se vratite svakodnevnim aktivnostima

TKO SU NAŠI STRUČNJACI?

Ono što posebno ističe naše vrhunske stručnjake jesu laserske operacije u području abdominalne kirurgije za koje su naši dr. Katušić i dr. Vukosav educirani u Njemačkoj!

Minimalno invazivne zahvate naši stručnjaci izvode na našem BioLitec Leonardo laseru, vrhuncu tehnološkog dostignuća u medicini, koji omogućuje izuzetno precizne i bezbolne minimalno invazivne zahvate.

dr. Zvonimir Katušić

spec. opće kirurgije i subspec. abdominalne kirurgije

dr. Dario Vukosav

spec. opće kirurgije i subspec. abdominalne kirurgije

Zašto odabrati nas?

Evo nekoliko razloga zašto biste trebali odabrati nas za svoju skrb:

 1. Stručnost i iskustvo: Naš stručni tim ima bogato iskustvo i obrazovanje u području proktologije. Nudimo vrhunsku skrb i rezultate zahvaljujući našem stručnom znanju i dugogodišnjem iskustvu u laserskom liječenju.

 2. Napredna tehnologija: Naša klinika je opremljena najnovijom laserskom tehnologijom koja omogućuje precizne i učinkovite postupke liječenja. Primjenjujemo inovativne metode koje pružaju brze i trajne rezultate.

 3. Individualni pristup: Svaki pacijent je jedinstven, stoga pristupamo svakom slučaju individualno. Naši stručnjaci pažljivo procjenjuju vaše potrebe i pružaju personalizirane planove liječenja koji odgovaraju vašim specifičnim simptomima i stanju.

 4. Sigurnost i udobnost: Vaša sigurnost i udobnost su nam prioritet. Naš tim osigurava da se osjećate ugodno i dobro informirano tijekom cijelog procesa liječenja. Primjenjujemo napredne tehnike za minimalno invazivne zahvate kako bismo smanjili nelagodu i omogućili brz oporavak.

 5. Empatična skrb: Razumijemo da je suočavanje s proktološkim problemima stresno i osjetljivo iskustvo. Naš tim pruža podršku, empatiju i pažljivu skrb tijekom cijelog vašeg putovanja liječenja. Naš cilj je da se osjećate sigurno, podržano i saslušano.

Odaberite nas kao svoje pouzdano odredište za proktološku skrb. Povjerite svoje zdravlje našem stručnom timu i doživite vrhunsku skrb koja će vam donijeti olakšanje i poboljšati kvalitetu života.

bottom of page