top of page

UHO, GRLO, NOS

Sveobuhvatna ORL njega za odrasle i djecu

Ponosimo se što nudimo širok raspon usluga i tretmana, od rutinskog čišćenja ušiju do naprednih kirurških zahvata. Naš tim iskusnih ORL specijalista posvećen je pružanju personalizirane njege svakom pacijentu, osiguravajući da se vaše potrebe ispune s najvećom pažnjom i brigom.

Bilo da imate gubitak sluha, probleme sa sinusima ili bilo koji drugi problem s uhom, nosom ili grlom, došli ste na pravo mjesto. Naši najsuvremeniji objekti i napredna dijagnostička oprema omogućuju nam točnu dijagnozu i učinkovito liječenje širokog spektra stanja. U našoj klinici razumijemo da je svaki pacijent jedinstven i blisko surađujemo s vama kako bismo razvili prilagođeni plan liječenja koji odgovara vašim specifičnim potrebama i brigama. Naš cilj je pomoći vam da se osjećate najbolje i poboljšati kvalitetu vašeg života. 

 

Kontaktirajte nas već danas kako biste zakazali svoj termin i sami se uvjerite zašto smo najbolji izbor za sve vaše ORL potrebe.

Dobro došli u našu kliniku, najbolje mjesto u gradu za sve vaše ORL potrebe.

ORL USLUGE KOJE NUDIMO:

UHO

Audiometrija

Audiometrija je dijagnostički test koji se koristi za procjenu slušnih sposobnosti osobe. Uključuje upotrebu slušalica i stroja koji se zove audiometar za mjerenje koliko dobro osoba može čuti različite zvukove, visinu i glasnoću. Test je brz, bezbolan i neinvazivan, što ga čini važnim alatom za prepoznavanje problema sa sluhom kod pacijenata svih dobnih skupina.

GRLO

Tonzilektomija

Tonzilektomija je kirurški postupak uklanjanja krajnika, koji su dvije mase tkiva smještene s obje strane stražnjeg dijela grla. Tonzilektomija se obično izvodi za liječenje čestih ili teških infekcija krajnika, poremećaja disanja tijekom spavanja ili opstruktivne apneje za vrijeme spavanja. Operacija se obično izvodi ambulantno, a vrijeme oporavka ovisi o pojedinom slučaju. Pacijenti mogu osjetiti nelagodu i bol nakon operacije, ali obično se mogu vratiti svojim normalnim aktivnostima unutar tjedan ili dva.

NOS

Zaustavljanje krvarenja u nosu

Krvarenje iz nosa, također poznato kao epistaksa, uobičajeno je stanje koje može varirati od manje smetnje do ozbiljne medicinske hitnoće. Obično je uzrokovano pucanjem malih krvnih žila unutar nosne šupljine, a može biti potaknuto nizom čimbenika kao što su suhi zrak, alergije, infekcije sinusa ili ozljeda nosa. Ovisno o jačini krvarenja, opcije liječenja mogu varirati od jednostavnih mjera samopomoći kao što je pritisak na nos ili uporaba sprejeva za nos, do naprednijih postupaka kao što je kauterizacija ili uporabe nazalnih kompresa. Naša klinika opremljena je najsuvremenijom tehnologijom i opremom koja nam omogućuje za točno dijagnosticiranje i liječenje krvarenja iz nosa uz minimalnu nelagodu. Svakom pacijentu pristupamo personalizirano, osiguravajući najbolju moguću njegu i brigu.

bottom of page